Over Cloud Recruitment Solutions

Welkom bij Cloud Recruitment Solutions

Welkom bij Cloud Recruitment Solutions, dé specialist voor al je Salesforce.com recruitment vraagstukken in de Benelux.

Wij zijn een niche recruitment bureau met als enige focus Salesforce profielen. Met kantoren in Amsterdam en Brussel beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van Salesforce kandidaten op alle functieniveaus en binnen vele industrieën. Wij bieden onze klanten diverse recruitment oplossingen voor het invullen van vaste functies of tijdelijke projecten binnen het Salesforce.com speelveld. Onze klanten zijn multinationals maar ook kleine of middelgrote organisaties met een vestiging in Nederland of België.

Kandidaten kunnen zich bij ons aanmelden als ze toe zijn aan een nieuwe carrièrestap binnen Salesforce. Wij denken actief mee en zoeken naar de meest passende functie in Nederland of België. Persoonlijke gegevens worden discreet door ons behandeld. Jouw CV wordt nooit toegestuurd aan onze klant zonder jouw toestemming. Een aantal openstaande Salesforce vacatures kan je terugvinden op onze site. Je kan ook vrijblijvend je CV aan ons toesturen. Als er een passende Salesforce functie voorbijkomt, nemen wij persoonlijk contact met je op.

Wie zijn wij?

Wederzijds respect, integer, betrouwbaar, resultaatgericht, vriendelijk, professioneel en blijven communiceren.

Wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening. Wij werken discreet en confidentieel. Wij gaan voor langdurige relaties met onze klanten én onze kandidaten.

Onze doelstelling en missie is de juiste persoon op de juiste werkplek te brengen waarbij uitdagend werk en een prettige werkrelatie voorop staan.

Wat doen we?

Salesforce profielen 100
Werving en selectie: invullen van Salesforce vacatures 95
Carrière coaching van Salesforce kandidaten 85
Salesforce Opleidingen & Trainingen 75
Meer info voor kandidaten
Meer info voor werkgevers