Behaal je Salesforce certificaten en maak jezelf onmisbaar!

De vraag naar Salesforce experts groeit snel en bedrijven zijn op zoek naar professionals met bewezen kennis en ervaring. Bedrijven die gebruik maken van gecertificeerde Salesforce specialisten ervaren vlottere implementaties en kunnen beter gebruik maken van Salesforce. Als je je medewerkers laat certificeren, ben je er zeker van dat ze over de juiste kennis beschikken en dat succes gegarandeerd is.

Het maakt niet uit of je een Salesforce Administrator, een Force.com Developer, een Implementatie expert of architect bent. Een Salesforce certificaat toont aan dat je de vaardigheden en het vertrouwen hebt om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van Salesforce. Met het behalen van je Salesforce certificaten, geef je niet alleen een boost aan je carrière maar het stelt je ook in staat om nog meer bij te dragen aan het succes van je organisatie.

Voor het slagen van je Salesforce certificeringsexamen, heb je zowel ervaring als studie nodig. De beste manier om de Salesforce certificaten, zoals het ADM201 of het DEV401 certificaat, te behalen, is het volgen van een klassikale training.

Cloud Recruitment Solutions biedt twee Salesforce trainingen aan: de Salesforce Administrator training en de Salesforce Developer training. Na het volgen van onze trainingen heb je alle tools in handen om je Salesforce Administrator (ADM 201) of Salesforce Developer (DEV 401) certificaat te behalen.
Wil je meer informatie over onze Salesforce trainingen en het behalen van je Salesforce certificaten? Kijk dan snel op onze site Salesforce training

Salesforce training

Salesforce training