• Vaste functie
  • Almere
  • 2 jaar geleden gepubliceerd

Salesforce Partner

Onze klant is een Silver Partner van Salesforce die de gehele Salesforce suite implementeert bij zowel kleine als grote bedrijven. Daarnaast ontwikkelen ze ook applicaties op het Force.com platform.

Vacature Salesforce Projectmanager

De organisatie

Onze klant, een Silver Partner van Salesforce, implementeert de gehele Salesforce suite bij zowel kleine als grote ondernemingen. Daarnaast ontwikkelen zij ook applicaties op het Force.com platform.

Deze ambitieuze, snel groeiende onderneming werkt uitsluitend met de allernieuwste methoden en technieken in de Cloud. Bij de organisatie werken hoog gekwalificeerde medewerkers. De organisatiecultuur kan omschreven worden als professioneel, dynamisch, ondernemend en niet-hiërarchisch. Als Salesforce Projectmanager krijg je volop de gelegenheid om te leren en door te groeien.

Wij zoeken een dynamische Projectmanager die resultaatgedreven is en die de verwachtingen van klanten kan overstijgen. In de rol van Projectmanager heb je veel interactie met klanten en beschik je over uitstekende communicatieve en sociale eigenschappen. Kennis van moderne projectmanagementmethoden mag uiteraard niet ontbreken.

Functie-eisen Salesforce Projectmanager

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau op vlak van bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal drie jaren ervaring als Projectmanager.
  • Uitstekende communicatie skills.
  • Je bent hands-on, ondernemend en een echte teamspeler
  • Je bent bekend en ervaren met methodes zoals bijvoorbeeld Agile Scrum en Prince2
  • Indien nodig, ben je bereid te reizen, met name in Nederland maar ook in het buitenland
  • Je bent bereid om zowel Salesforce trainingen als andere opleidingen te volgen en de bijbehorende certificaten te behalen

Wij bieden:

Een uitdagende baan in vast dienstverband met een competitief salarispakket. Daarnaast krijg je de kans om meerdere Salesforce opleidingen te volgen en je certificaten te behalen.

Interesse in de baan van Salesforce Projectmanager?

Reageer snel op deze vacature en stuur ons een recent CV. Onze Recruitment Consultants nemen zsm contact met je op.

Als je meer informatie nodig hebt over de rol van Salesforce Projectmanager of over de organisatie, kan je contact opnemen met Cloud Recruitment Solutions Nederland. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Om te solliciteren op deze vacature stuur je gegevens naar info@salesforce-recruitment.nl

Solliciteer via webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook


Je kan solliciteren op deze vacature met je CV. Klik op de link hieronder om je CV toe te sturen aan Cloud Recruitment Solutions.